У Польщі побили відомого українського актора

У Польщі побили відомого українського актора

Стало відомо, що у  Польщі побили відомого українського актора. Напад стався  в міському автобусі, коли Мануйлов їхав на заняття.

Артист поділився, що під час поїздки йому подзвонила дружина, з якою він розмовляв українською мовою, передає Depo.ua.

Мануйлов розповів, що після закінчення розмови, його по обличчю великою чорною сумкою вдарив незнайомець. Коли українець запитав нападника, навіщо той це зробив, чоловік відповів, що їм потрібно вийти з автобуса і поговорити “по-чоловічому”. При цьому, поляк був здивований, що українець відповідав йому польською.

Конфлікт продовжився після того, як обидва вони вийшли з автобуса. Нападник продовжував проявляти агресію до українця, а потім все ж пішов.

“Вийшовши з автобуса, він впустив сумку і почав штовхати мене і кричати. Особисто я ненавиджу грубість і агресію. Я виріс на сході України, тому таких людей я не боюся. Однак я був здивований, тому що це вперше сталося зі мною в Польщі” , – розповів актор.

Агресивним поляком виявився викладач Університету кардинала Стефана Вишинського Марцин П., який також викладає філософію у Варшавському університеті. Повідомляється, що раніше у нього спостерігалися прояви неконтрольованої агресії.

Місцева поліція не підтверджувала факт нападу, але впевнена, що конфлікт не мав расистського підґрунтя. Проводиться подальше розслідування.

Поділитись