У Перу зіткнулися човен і корабель, 20 людей загинули, 50 зникли безвісти

У Перу зіткнулися човен і корабель, 20 людей загинули, 50 зникли безвісти

У Перу моторний човен в тумані врізалася в судно з пасажирами, загинули щонайменше 20 осіб, пропали безвісти 50, їх шукають військові, повідомляє місцева преса.

Щонайменше 20 людей загинули і понад 50 зникли безвісти після зіткнення двох річкових суден у водах річки Хуаллага, недалеко від перуанського міста Юрімагуас, в Лорето, найбільшому регіоні Перуанська Амазонії.

Аварія сталася рано вранці, коли моторний човен вдарилася об річкову човен через сильний туман в цьому районі, через якого водієві було важко бачити дорогу.

Корабель-баржа повинен був покинути село Санта-Марія і попрямувати у бік міста Юрімагуас з приблизно 80 пасажирами на борту, включаючи неповнолітніх дітей.

В результаті аварії баржа зазнала аварії з усім екіпажем, в результаті чого загинули не менше 20 пасажирів.

«Ми йшли повільно, щоб уникнути аварії. Ми зрозуміли, що моторний човен була поблизу, але на ній не було світла. Човен рухалася вперед, і стався удар», – сказав RW Television один з тих, що вижили.

За версіями, зібраним місцевими ЗМІ, люди, що знаходилися на борту човна в момент аварії, спали.

Як повідомляє Canal N, військовослужбовці ВМФ вже знаходяться на місці події, проводять рятувальні роботи, шукають тих, хто вижив і збирають тіла загиблих.

Поділитись