У партії ЄС розпочали інформаційну компанію проти глави НБУ

У партії ЄС розпочали інформаційну компанію проти глави НБУ

На тлі прийняття бюджету і більш-менш стабільної ситуації в банківській системі України, зростає невдоволення сивочолого гетьмана, міньйони якого перед кожним важливим кадровим призначенням розповідають про “прийдешній колапс”. Проте, кінець світу не настає, а “нові обличчя” зазвичай продовжують політику своїх попередників. Подібна ситуація склалася і навколо глави НБУ Кирила Шевченка: ніяких особливих змін не приніс, ніяких видатних результатів не показав.

Про це повідомляє телеграм-канал Печерские холмы.

Однак аморфність – це не привід когось жаліти, особливо коли ти є колишнім президентом з одним з найвищих показників антирейтингу. Тому сьогодні каток порошенківської пропаганди катається по Кирилу Шевченко: Демсокіра вже третій тиждень розвішує на бордах навколо НБУ плакати проти Шевченка, а розпухлий від непримиренної боротьби з корупцією Ар’єв влаштовує перфоманси в фейсбуці.

Зокрема, новим приводом для роздування скандалу став той факт, що Укргазбанк, очолюваний Шевченко до приходу в НБУ, виплачував своєму керівникові досить солідні суми в той період, коли діяв мораторій на високі зарплати для чиновників.

Проте, на Банковій не особливо хвилюються через подібні рухів Порошенка, бо більшість українців навіть не знає, хто зараз є главою НБУ. До того ж аморфність Шевченка дозволила йому уникнути будь-яких реальних скандалів, нехай і ціною відсутності досягнень. А подальше зниження рейтингу зе-команди в очах порохоботов, і без того зосереджених на вишукування зашкварів Зеленського і його оточення – це нікого не хвилює, крім, хіба що, самого Порошенка.

Так що Ар’єв в черговий раз покладе на стіл своєму начальнику гарний звіт “як потужно ми знову порвали зелень”, отримає хрусткий конверт і відправиться далі боротися з корупцією, збільшуючи свої і без того безрозмірні щоки.

Чи задоволені будуть усі, і ніхто не дізнається, хто насправді в цій ситуації лох, а хто – ні.

Поділитись