У ніч на 21 вересня росіяни відчули «наймасовішу» атаку на Крим

У ніч на 21 вересня росіяни відчули «наймасовішу» атаку на Крим

У ніч із 20 на 21 вересня сили російського ППО збили над територією Росії та анексованого Криму 22 безпілотники. Російські воєнкори назвали цю атаку наймасовішою за весь час.

Міноборони Росії повідомило, що 19 дронів було збито над акваторією Чорного моря та анексованого Криму. По одному безпілотнику, як стверджує відомство, було знищено над територіями Курської, Білгородської та Орловської областей. Подробиці про жертви та руйнування не повідомляються.

Примітно, що губернатор Орловської області Андрій Кличков прозвітував про знищення не одного, а двох безпілотників. За його словами, вони намагалися атакувати об’єкти паливно-енергетичного комплексу, ймовірно, мова йде про нафтобазу «Дружба».

У Криму, як пишуть ЗМІ з посиланням на місцевих жителів, безпілотники були помічені у Сімферополі, Севастополі, Джанкої, Саках, Новофедорівці та Євпаторії. Один із каналів Z-воєнкорів називає цю атаку «наймасовішою».

«Очевидці не пригадають такої інтенсивності та тривалості нальоту. Імовірно, ворог намагається перевантажити наше ППО і вдарити по аеродромах», – наголошують автори каналу.

Поділитись