У Мінрегіоні запропонували нове місце для АП

У Мінрегіоні запропонували нове місце для АП

Заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе пропонує реанімувати проект «Київ-Сіті», який передбачає створення ділового кварталу поза центром міста. Посадовець повідомив , що новий бізнес-центр слід побудувати на місці промзони на Теличці.

«Ще з 2003 року в мене є ідея створити на місці Телички так званий “Київ-Сіті”, на кшталт міста хмарочосів за окружною в Парижі. Там близько 100 гектарів. Перенести туди один мільйон квадратних метрів адміністративних приміщень. Зробити так званий урядовий і діловий квартал, а вивільнені приміщення в центрі Києва продати, наприклад, під готелі, культурні центри, можливо, житло», – заявив Парцхаладзе агентству Інтерфакс-Україна.

На його думку, це вирішить проблему нерівномірного завантаження лівого і правого берегів, зробить центр міста комфортнішим, зменшить затори, дасть поштовх туризму.

Парцхаладзе сказав, що Мінрегіон запропонує Володимиру Зеленському перенести адміністрацію президента на Теличку.

Проект «Київ-Сіті» на Рибальському острові

Як передає hmarochos.kiev.ua, прес-секретарка президента Юлія Мендель повідомила, що адміністрація планує переїхати з Банкової в інше місце до кінця року. У Зеленського згадували КВЦ «Парковий», а також вели перемовини з дирекцією Українського дому. Перший варіант відкинули, а щодо другого поки не вирішили.

Поділитись