У Миколаєві судитимуть заступника начальника відділу поліції

У Миколаєві судитимуть заступника начальника відділу поліції

У Миколаєві судитимуть заступника начальника відділу поліції в одержанні неправомірної вигоди у сумі 12 тис грн. Про це  повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Під належним процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно заступника начальника Корабельного відділу поліції Головного управління Нацполіції в області за фактом отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 12 тис грн (ч. 3 ст. 368 КК України).

“За версією слідства, посадовець одержав зазначені кошти від приватного підприємця, що здійснює підприємницьку діяльність у кафе на території Корабельного району м. Миколаєва, за не притягнення до передбаченої законом юридичної відповідальності та не створення будь-яких перешкод підприємницькій діяльності. Після отримання зазначеним правоохоронцем грошових коштів, 5 травня 2020 року, його затримано працівниками Миколаївського ДВБ НП України та ДБР”, – йдеться у повідомленні.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано до Корабельного районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.
Поліцейському загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Поділитись