У Львові затримали замовника підпалу автомобіля

У Львові затримали замовника підпалу автомобіля

У Львові поліцейські затримали замовника підпалу автомобіля. Зловмисника викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань Національної поліції України за процесуального керівництва Військової прокуратури Львівського гарнізону.

“Правоохоронці затримали 57-річного мешканця Стрия під час передачі ним частини коштів у сумі 800 доларів США за підпал автомобіля «Мерседес», який належить 49-річному львів’янину. Загальна сума винагороди за таку «послугу» становила тисячу доларів США. Окрім того, чоловік запропонував додаткову грошову винагороду за побиття власника автомобіля та підпал адмінбудівлі одного з військових комісаріатів Львівщини. Таким чином правоохоронці запобігли вчиненню вказаних злочинів”, – йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Львівської області.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч.2 ст.15 ч.2 ст.194 (замах на умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Поділитись