У Львові ув’язнили серійного злодія з Молдови

У Львові ув’язнили серійного злодія з Молдови

Стало відомо, що у Львові ув’язнили серійного злодія з Молдови.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, у лютому цього року до суду був скерований обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого за вчинені злочини проти власності уродженця Республіки Молдова. 36-річний іноземець підозрювався у вчиненні 61 епізоду злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно)».

«Досудовим розслідуванням з’ясовано, що обвинувачений «працював» упродовж січня 2018 року й січня 2019-го на території Шевченківського району Львова – у громадському транспорті, на ринках та магазинах. Викрадав, переважно, мобільні телефони, планшети, гаманці, грошові кошти та інші особисті речі потерпілих», – поінформували також у прокуратурі.

«Крім цього, зловмисник привласнював і номерні знаки з припаркованих на вулицях автомобілів. Накрадене продавав. Загальна сума збитків становила майже 526 тисяч гривень», – розповіли також у прокуратурі.

«Відтак, вироком Шевченківського районного суду Львова обвинуваченого визнано винним та на підставі частини 4 статті 70 Кримінального кодексу України, засуджено до трьох років і п’яти місяців позбавлення волі. Цивільні позови потерпілих на суму майже 20 тисяч гривень судом задоволено повністю», – повідомили також у прокуратурі.

Фото Олександри Буділки (з архіва FOTOmedia)

Поділитись