У Львові судитимуть «гастролера» зі Житомирщини

У Львові судитимуть «гастролера» зі Житомирщини

Раніше судимий «гастролер» зі Житомирщини причетний до скоєння п’яти крадіжок з магазинів та ресторанів.

Про це повідомили в середу,  в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, передає dailylviv.com.

Правоохоронці розповіли:  в Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа, пошкодивши двері, проникла у приміщення магазину на вулиці Червоної Калини та викрала гроші в сумі більше 17,5 тисяч гривень, монітор та м’ясну продукцію. Оперативники з’ясували, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 26-річний мешканець Житомирщини, оголошений в розшук місцевою поліцією».

Зловмисник приїхав до Львова і впродовж місяця загалом скоїв п’ять крадіжок з магазинів та ресторанів. Викрадав гроші, техніку, продукцію та інші цінні речі.

«Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику поліцейські повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Жителю Житомирської області загрожує від трьох до шести років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Поділитись