У Львові припинили незаконну діяльність двох АЗС

У Львові припинили незаконну діяльність двох АЗС

Працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області виявили в рамках проведення операції «Акциз-2019» три незаконні АЗС та велику партію дизельного пального і скрапленого газу.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області. Нелегальні АЗС виявлено на вулицях Хмельницького і Старознесенській у Львові, а також у селі Наварія в Пустомитівського району. Описано та опечатано обладнання для заправки транспортних засобів орієнтовною вартістю 650 тисяч гривень, дизельне паливо в кількості орієнтовно 28 тонн та скраплений газ об’ємом 16 тонн загальною вартістю понад один мільйон гривень.

Стосовно правопорушників складено три протоколи про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлено до територіальних судів.

Всього, тільки за січень-квітень 2019 року співробітниками податкової міліції виявлено 27 нелегальних АЗС, а у двох випадках територіальними судами вже накладено на порушників штрафи в розмірі 17 тисяч гривень.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись