У Криму пролунала серія вибухів

У Криму пролунала серія вибухів

У Криму спрацювали засоби ППО.

Сьогодні вдень на території Криму пролунало кілька сильних вибухів. За даними місцевих жителів, у небі можна було побачити інверсійні сліди від зенітних керованих ракет, що може вказувати на той факт, що причиною вибухів є відбиття чергового нападу з боку України.

Офіційних заяв щодо цього з боку влади Кримського півострова поки що немає, проте, на відеокадрах, знятих місцевими жителями, можна побачити, що інверсійні сліди справді можуть бути наслідком роботи засобів протиповітряної оборони.

На даний момент встановити, що саме вражали зенітні керовані ракети неможливо, проте, ймовірно, йдеться про спробу українських військових використовувати для атаки безпілотники, оскільки ракетне озброєння, яке є у розпорядженні української армії, з очевидних причин не може дістати до цього району півострова.

Примітним є той факт, що незадовго до вибухів губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив про те, що жителі міста можуть чути хлопки, що є тренуванням російських військових, проте, чи це пов’язано з вибухами, що прогриміли, – не уточнюється.

Поділитись