У Криму підірвано прихований військовий склад РФ з ракетними комплексами

У Криму підірвано прихований військовий склад РФ з ракетними комплексами

Біля села Майське Джанкойського району Криму, де 16 серпня після вибухів детонували боєприпаси, розташовувався прихований склад із ракетними комплексами.

Ці ракетні комплекси російські військові планували перекинути у південні, тимчасово контрольовані РФ регіони для завдання ракетних ударів по Україні. Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

За його словами, внаслідок точного удару російського складу боєприпасів знищено повністю:

«У села Майське було покинуто ферму, і на цьому місці російські окупанти, як зараз уже з’ясувалося, вони створили великий, потужний склад (боєприпасів — ред.), як хаб. Оскільки Джанкой є залізничним вузлом, то військова техніка, озброєння (з РФ – ред.) прибувають у Джанкой, та був розподіляються далі. На цьому складі боєприпасів після того, як він годинами вибухав, там були ракетні комплекси. Вони були не для того, щоб їх якимось чином використати у Криму, а щоб їх перекинути далі — на Херсонщину, Запорізьку область. І звідси вони вже мали обстрілювати інші регіони України. Це все почало сьогодні вибухати. Цей склад знищено повністю».

Поділитись