У Кремлі прокоментували статтю про танки “на кордоні з Україною”

У Кремлі прокоментували статтю про танки “на кордоні з Україною”

Публікація американського видання Politico про російських військових на “кордоні” з Україною – це неякісне вкидання, воно не варте часу і коментарів, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.


Politico раніше опублікувало супутникові знімки, які, на його думку, демонструють розміщення російських військових “на кордоні з Україною” – а саме в районі Єльні в Смоленській області, яка не межує з Україною.

“Напевно, якість цих публікацій навіть не варто коментувати і загалом не варто на них звертати жодної уваги, тому що ви самі бачили, там йдеться про кордон з Україною, показують кордон з Білорусією і так далі. Але сама ця якість найкраще свідчить про те, що не потрібно витрачати час на знайомство з такими неякісними вкиданнями”, – сказав Пєсков журналістам у відповідь на прохання прокоментувати публікації.

“Переміщення якихось наших військової техніки чи армійських підрозділів територією РФ – це виключно наша справа”, – додав прес-секретар президента. Він зазначив, що “Росія ніколи нікому не загрожувала, не загрожує і не становить ні для кого небезпеки”.

“Але Росія – це країна, яка на тлі досить агресивних експансіоністських тенденцій, особливо з боку НАТО та низки інших країн, завжди вживала і далі вживатиме заходів щодо забезпечення своєї власної безпеки”, – додав представник Кремля.

Поділитись