У Кременчуці знайшли більше кілограма тротилу у баготоповерхівці

У Кременчуці знайшли більше кілограма тротилу у баготоповерхівці

У Кременчуці близько 1,3 кілограма тротилу в одній із квартир багатоповерхівки виявили слідчі та оперативники міського відділу поліції в ході проведення обшуку.

Про це повідомляє Нацполіція у п’ятницю, 7 серпня.

«Відповідні заходи поліція, під процесуальним керівництвом прокуратури, здійснює у рамках розслідування кримінального провадження за фактом нанесення людині тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України) біля одного із розважальних закладів міста. Санкціонований обшук був проведений за місцем мешкання одного із ймовірних учасників конфлікту, 2000 року народження, де й було виявлено вибухонебезпечну речовину. Походження та мету зберігання тротилових шашок наразі встановлюють слідчі», – йдеться у повідомленні. 

Вирішується  питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове слідство.

Поділитись