У ключового виробника російських гаубиць виник дефіцит фахівців

У ключового виробника російських гаубиць виник дефіцит фахівців

У виробника гаубиць “Уралтрансмаш” виник дефіцит кадрів.

На даний момент відомо про те, що підприємство потребує 49 фахівців, серед яких є й вузькопрофільні робітники. Більше того, лише з початку поточного року дефіцит кадрів зріс майже вдвічі, про що свідчать 22 відкриті вакансії лише за поточний тиждень.

За даними видання Ura.ru, підприємство відчуває дефіцит у слюсарях з ремонту бойових і спеціальних машин із зарплатою від 150 тисяч рублів, менеджерів з продажу (60 – 120 тисяч рублів), токарях-розточниках (70 – 100 тисяч рублів), слюсарях-інструментальниках (від 65 тисяч), фрезерувальників (від 70 тисяч), стропальників (від 40 тисяч), а також спеціалістів для документальної роботи (економісти, бухгалтера та ін.).

Наскільки критичною є брак фахівців на одному з ключових російських підприємств з випуску гаубиць залишається невідомим, як однаково залишається невідомим і той факт, чим саме викликаний попит, що різко зріс, на вузькопрофільних фахівців.

Більш ніж ймовірно, що якщо дефіцит фахівців на підприємстві «Уралтрансмаш» вдасться швидко покрити в короткі терміни, то це не позначиться на виробництві та обслуговуванні артилерійського озброєння, проте жодних офіційних заяв щодо цього поки що не було зроблено.

Поділитись