У Києві затримали одесита, який через інтернет розповсюджував наркотики

У Києві затримали одесита, який через інтернет розповсюджував наркотики

У Києві правоохоронці затримали одесита, який через інтернет-магазин розповсюджував кокаїн, екстазі та інші наркотики. Про це повыдомляэ Відділ комунікації поліції Києва.

За цінами «чорного ринку», вартість вилученого складає понад 5 мільйонів гривень. Організатору незаконного бізнесу загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

“У рамках реалізації матеріалів кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю столичної поліції викрили мешканця міста Одеси у збуті наркотиків. Поліцейські встановили, що чоловік є організатором інтернет-магазину з продажу заборонених речовин”, – йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник слідчого відділу Святошинського управління поліції Богдан Замула, правоохоронці затримали чоловіка біля поштового відділення на вулиці Академіка Купріянова, звідки він мав вислати посилку з розфасованими наркотиками:

«У машині зловмисника та за місцем його мешкання у Київській області ми провели невідкладні обшуки, у ході яких виявили та вилучили один кілограм кокаїну, 400 пігулок «екстазі», 500 грамів марихуани, 50 грамів «гашишу», 300 марок ЛСД та 300 грамів псилоцибінових грибів. Також ми вилучили прилад для упаковки та герметизації пакунків із наркотиками у консервні банки, фасувальні пакети, ваги, чорнові записи про кількість збутих наркотиків та ґаджети, за допомогою яких чоловік домовлявся про продаж. Вартість вилучених речовин, за цінами «чорного ринку», складає понад п’ять мільйонів гривень».

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець міста Одеси, 1983 року народження. Вирішується питання про повідомлення про підозру затриманому та обрання запобіжного заходу. Також проводяться заходи, спрямовані на встановлення всіх учасників схеми розповсюдження наркотиків.

Поділитись