У Києві пройдуть репетиції параду до Дня незалежності: де перекриють рух і коли

У Києві пройдуть репетиції параду до Дня незалежності: де перекриють рух і коли

Мешканців столиці очікує обмеження руху на 4 дні.

У дні репетицій військового параду з нагоди Дня незалежності і в день проведення заходу в Києві буде масштабне перекриття доріг, в зв’язку з чим рух транспорту буде обмежено. 

Йдеться про 18, 20, 22 і 24 серпня. Про це повідомляється на сайті Київської міської адміністрації.

Як зазначили у відомстві, в дні репетицій параду також буде обмежено доступ громадян на території, прилеглі до місць проведення артилерійського салюту на Трухановому острові.

Список вулиць та графік обмеження руху в Києві 18, 20, 22 серпня:

  • з 15:30 до 18:00 – обмеження руху на вул. Академіка Туполєва, просп. Перемоги, Маршала Рибалко, вул. В’ячеслава Чорновола, вул. Старовокзальної, вул. Жилянській, вул. Антоновича.
  • з 15:30 до закінчення заходів (орієнтовно до 1:15) – перекриття руху транспорту на вул. Великій Васильківській (на ділянці від Либідської пл. До вул. Хрещатик), вул. Хрещатик, вул. Михайлівській (на ділянці від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), вул. Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської пл. До Кріпосного пров.), Петровської Алеї, Парковій дорозі, Володимирському узвозі, Боричевому узвозі, вул. Набережно-Хрещатицька (від Боричевого узвозу по зустрічній смузі до Нижнього Валу), Набережному шосе (від Дніпровського узвозу до вул. Набережно-Хрещатицька).
  • з 19:00 до закінчення заходів (орієнтовно до 1:15) – обмеження руху транспорту на вул. Нижній Вал, вул. Глибочицькій, Глибочицькій проїзді, вул. В’ячеслава Чорновола, просп. Перемоги, вул. Старовокзальної, вул. Жилянській, вул. Антоновича.

24 серпня:

  • з 6:00 до 08:00 тимчасове обмеження руху транспорту на вул. Академіка Туполєва, просп. Перемоги, Маршала Рибалко, вул. В’ячеслава Чорновола, вул. Старовокзальної, вул. Жилянській, вул. Антоновича.
  • з 06:00 до 12:00 перекриють рух транспорту на вул. Великій Васильківській (на ділянці від Либідської пл. До вул. Хрещатик), 
  • з 06:00 до 16:00 орієнтовно – на вул. Хрещатик, вул. Михайлівській (на ділянці від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), Володимирському узвозі, вул. Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської пл. До Кріпосного пров.), Петровської Алеї, Парковій дорозі.
Поділитись