У Херсонській області розпочав роботу уряд колаборантів

У Херсонській області розпочав роботу уряд колаборантів

З сьогоднішнього дня починає працювати “новий уряд” Херсонської області, повідомляється у Telegram-каналі адміністрації окупантів.


“Херсонська область керуватиметься російським зразком. Знову сформований уряд Херсонської області розпочинає роботу з 5 липня”, — йдеться у публікації росЗМІ.

Напередодні стало відомо, що уряд очолив Сергій Єлісєєв, який раніше був першим віце-прем’єром Калінінградської області. Головною адміністративною особою Херсонської області залишається зрадник і колишній голова військово-цивільної адміністрації Володимир Сальдо, а Єлісєєв став його першим заступником.

Крім того, вже призначено двох заступників голови “уряду”. Питаннями сільського господарства займеться Олексій Ковальов, колишній депутат Верховної Ради України від партії “Слуга народу”, а внутрішньою політикою – Володимир Беспалов, який раніше працював першим заступником міністра з муніципального розвитку та внутрішньої політики Калінінградської області.

Міністерством освіти і науки керуватиме Михайло Родіков, колишній заступник голови адміністрації підмосковної Кашири.
Склад “уряду” поки що формується. Кандидатів на посади міністрів пропонуватиме керівник уряду, вони обговорюватимуться з адміністрацією.

Поділитись