У Хабаровському краї РФ створюють другий іменний батальйон для відправки в Україну

У Хабаровському краї РФ створюють другий іменний батальйон для відправки в Україну

Другий іменний контрактний батальйон для участі у війні в Україні створюють із мешканців Хабаровського краю, повідомив на Східному економічному форумі губернатор Михайло Дегтярьов.


Раніше влада регіону повідомляла, що особливий іменний батальйон управління та зв’язку “Генерал Корф” формують у Хабаровському краї для контрактників. Його назвали на честь першого генерал-губернатора Приамур’я барона Корфа. За рішенням Дегтярьова військовослужбовцям передбачена одноразова виплата 250 тисяч рублів.

“Добровольців у нас уже пішло дуже багато з перших днів, у добровольчих підрозділах там працюють. А іменні контрактні частини, які ми зараз формуємо – практично доформували – ініційовані разом із ветеранами. Перший батальйон управління та зв’язку “Генерал Корф” знаходиться у Нижегородській області, в селищі Муліно, я там був, з військовослужбовцями зустрічався. Він майже готовий, проходить бойове злагодження.
За його словами, назву мотострілкового батальйону запропонували ветерани. Влада прийняла рішення виплачувати військовослужбовцям цього батальйону 250 тисяч рублів, ухвала вже підписана, додав губернатор.

Поділитись