Кандидат у президенти Франції запропонував, аби Франція вийшла з НАТО

Кандидат у президенти Франції запропонував, аби Франція вийшла з НАТО

Кандидат у президенти Франції Ерік Земмур заявив, що хоче, щоб Франція вийшла з єдиного військового командування НАТО.


«Я хочу, щоб Франція вийшла з єдиного військового командування НАТО», – передає ЗМІ слова Земмура, який виступив перед своїми прихильниками у виставковому комплексі «Вільпант» у передмісті Парижа. Він також наголосив, що французи «не будуть васалами» Євросоюзу.

Французький журналіст та письменник Ерік Земмур 30 листопада офіційно оголосив про висування своєї кандидатури на виборах президента Франції, які відбудуться у квітні 2022 року.

Раніше читачі Le Figaro виступили проти агресивної політики Заходу щодо Москви, запропонувавши владі Франції вийти з НАТО та укласти союз із Росією.

Нагадаємо, у середині листопада французький президент Еммануель Макрон під час телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним заявив про готовність Франції захищати «територіальну цілісність» України. Перед цим Київ закликав Берлін та Париж приготуватися до «військового сценарію» в Україні.

Росія неодноразово відкидала помилкові оцінки США щодо підготовки вторгнення в Україну. Минулої суботи в МЗС заявили, що Сполучені Штати розробили план спецоперації щодо погіршення обстановки навколо України та покладання відповідальності за це на Росію.

Поділитись