У Держдумі РФ відповіли на заяву Авакова про Крим

У Держдумі РФ відповіли на заяву Авакова про Крим

Депутат Держдуми Михайло Шеремет назвав божевіллям слова колишнього українського міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про необхідність мати напрацьований сценарій повернення Криму збройним шляхом.

Раніше Аваков заявив, що Україна повинна мати напрацьований сценарій повернення «окупованих» територій Криму і Донбасу з використанням всіх сучасних форм озброєння і стратегій.

«Всі ці заяви – суцільне безумство. Україні не варто робити ніяких спроб захопити Крим, тим більше військовим шляхом. В іншому випадку все закінчиться для української сторони плачевно і фатально. Не раджу давати привід нашим збройним силам показати свою міць. Все наступ української армії закінчиться, не встигнувши початися”, – сказав Шеремет.

Депутат закликав українську владу припинити тероризувати народ Донбасу і дати людям можливість спокійно жити і розвиватися так, як їм хочеться.

«Українські політики просякнуті злобою і агресією, але у Росії вистачить сил не допустити свавілля цих державних злочинців», – підкреслив депутат.

Поділитись