У Чернівецькій області підліток разом із матір’ю накинулися на поліцейського через зауваження

У Чернівецькій області підліток разом із матір’ю накинулися на поліцейського через зауваження

Стіло відомо, що у Чернівецькій області підліток разом із матір’ю накинулися на поліцейського через зауваження.

Інцидент стався у селищі міського типу Кельменці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Чернівецької області,  передає Newformat.info.

“Під час виконання своїх службових обов’язків двоє дільничних офіцерів поліції помітили біля центральної районної лікарні 17-річного місцевого жителя, який паливцигарки. Щоб припинити порушення заборони паління в громадських місцях, поліцейські зробили хлопцю зауваження, і він припинив палити. Через деякий час підліток разом з 36-річною матір’ю підійшли до одного з дільничних і почали нецензурно лаятися через зроблене зауваження. При цьому хлопець напав ззаду на поліцейського, а жінка почала наносити удари руками по голові. Внаслідок протиправних дій зловмисників правоохоронець отримав тілесні ушкодження у вигляді осадження лівої половини обличчя та м’яких тканин потилиці”, – йдеться у повідомленні.

За фактом нападу на дільничного слідчі Кельменецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись