У Чернігівської області засуджено чоловіків за викрадення людини

У Чернігівської області засуджено чоловіків за викрадення людини

У Чернігівської області двох чоловіків засуджено до позбавлення волі за викрадення людини та незаконне заволодінням автомобілем.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області ухвалив вирок щодо кримінального провадження по обвинуваченню громадянина С. у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та громадянина Б. у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), і частиною другою статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Відомо, що у ночі 17 травня 2018 року, обвинувачені Б. та С. за попередньою змовою, застосували фізичну силу до потерпілого Г., помістили останнього у багажник його власного автомобіля. Потім, на цьому ж авто відвезли потерпілого Г. до гаражного приміщення, яке перебувало в користуванні обвинуваченого С. Після чого, кинули до підвалу в гаражі та закрили його. Потерпілий Г. вранці 18 травня 2018 року, самотужки вибрався із пастки та звернувся до поліції.

Обвинуваченні визнали винними себе у вчиненні даних злочинів.

Дослідивши всі матеріали справи, суд визнав винними обвинуваченого С. у вчиненні кримінального правопорушення і призначив йому покарання у виді 1 року і 5 місяців позбавлення волі та обвинуваченого Б. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 146, частиною другою статті 289 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у виді 5 років і 1 місяця позбавлення волі.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись