У Черкасах чоловіку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень повідомлено про підозру

У Черкасах чоловіку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень повідомлено про підозру

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження небезпечне для життя в момент заподіяння) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє Черкаська місцева прокуратура, досудовим розслідуванням встановлено, що 39 – річний чоловік, перебуваючи поруч із будинком по вулиці Сумгаїтській в місті Черкаси, в результаті конфлікту, який виник раптово з іншим чоловіком, умисно, з метою заподіяння тілесних ушкоджень, наніс останньому удар невстановленим в ході досудового розслідування предметом, який має колото ріжучі ознаки в область грудної клітини з правого боку.Згідно з правилами судово-медичного визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень затверджених наказом МОЗ № 6 від 17.01.95, дані тілесні ушкодження відносяться до тяжких тілесних, за ознакою небезпечності для життя в момент заподіяння.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Встановивши наявність достатніх доказів у вказаному кримінальному провадженні, останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України та на даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись