Три безпілотники були помічені у небі над ВЧ під Москвою

Три безпілотники були помічені у небі над ВЧ під Москвою

Над військовою частиною Повітряно-космічних військ у Новій Москві помічені невстановлені дрони.

Військова частина забезпечує протиповітряну та протиракетну оборону російської столиці орків та поява над нею безпілотних літальних апаратів викликає дуже серйозну тривогу у росіян. Відомості щодо цього наводить видання «Mash».

Згідно з представленими даними, квадрокоптери запускали з лісосмуги поряд з частиною. Дрони трималися висоти 200 метрів, але біля частини знизилися, покружляли і відлетіли назад. Вартовий КПП та співробітники — патрульні поліцейські — помітили появу безпілотних літальних апаратів та повідомили командування. Правоохоронці обстежили ліс, але слідів операторів дрону не знайшли. БПЛА були солідного розміру та обладнані біло-червоними сигнальними вогнями. Наступної доби один із апаратів знову з’явився неподалік в/ч — він летів у бік АЗС «Татнафта» поблизу поселення Краснопахорське.

Це далеко не перший випадок появи над Новою Москвою безпілотних літальних апаратів, зокрема, раніше стало відомо про те, що дрони були також виявлені співробітниками поліції, проте з’ясувати належність цих БПЛА не вдалося ні в поточній ситуації, ні в інциденті, що стався на кілька днів раніше.

Офіційних заяв з боку командування військової частини та Міністерства оборони РФ щодо цього поки що немає, при цьому, на даний момент залишається невідомим, чи розгорнуті на території військової частини кошти ППО для захисту від подібних дронів.

Поділитись