Трьом українцям загрожує 12 років в’язниці у Польщі

Трьом українцям загрожує 12 років в’язниці у Польщі

Стало відомо, що трьом українцям загрожує 12 років в’язниці у Польщі.  Їх підозрюють у скоєнні розбійного нападу на 60-річну жінку.

Як повідомляє “Польське радіо”, затримані поліцією з міста Варка у Мазовєцькому воєводстві чоловіки працювали у садових господарствах на терені Ґруєцького повіту. Одного із затриманих українців взяли під тимчасовий арешт, щодо двох інших застосували нагляд поліції.

Правоохоронці повідомили, що до одного із помешкань у Варці увірвалося троє громадян України, котрі були напідпитку. Чоловіки погрозами та побиттям хотіли змусити 60-річну жінку віддати їм гроші. Своєї цілі вони не досягли, оскільки жінка не мала грошей. Відразу після виходу з будинку їх затримала поліція, яка дуже швидко прибула на місце. Затримані – це громадяни України у віці 21 та 22 років.

Чоловіки працювали у місцевих садівників. Усім трьом висунули обвинувачення у замаху на розбійний напад. За спробу вчинення цього злочину у Польщі підозрюваним загрожує те саме покарання, що і за його скоєння, тобто до 12 років позбавлення волі.

Поділитись