Трамп звинуватив Байдена в бажанні знищити середній клас

Трамп звинуватив Байдена в бажанні знищити середній клас

Президент США Дональд Трамп вважає, що в разі приходу до влади демократа Джо Байдена той знищить американський середній клас і погіршить ситуацію в навколишньому середовищі.

Про це глава Білого дому заявив у Флориді. Запис виступу опублікована в Twitter Білого дому. Трамп підкреслив, що його адміністрація «кожен день доводить», що може поліпшити стан навколишнього середовища, при цьому створюючи мільйони нових високооплачуваних робочих місць.

«Дуже добре видно контраст у порівнянні з радикальними лівими, з якими вам доводилося мати справу. План Джо Байдена зруйнує американський середній клас, при цьому давши право «безкоштовного проходу» для країн, які є світовими лідерами в забрудненні навколишнього середовища, – Китаю, Росії, Індії і так далі. Їм спочатку треба очистити свої території, а нам – свою», – сказав американський лідер.

Трамп зазначив, що після того, як він став президентом чотири роки тому, «в Америці найчистіше повітря».

Згідно з результатами опитувань, опублікованих 2 вересня, після передвиборних з’їздів кандидат в президенти США від демократів Джозеф Байден збільшив до 8% відрив за популярністю у виборців від нинішнього глави держави Дональда Трампа.

18 серпня колишнього віце-президента США Джо Байдена затвердили делегати від Демократичної партії. Через тиждень республіканці офіційно висунули Дональда Трампа на другий термін.

При цьому Трамп вважає, що Байден зможе перемогти на президентських виборах тільки шляхом фальсифікації їх результатів.

Поділитись