Трамп пообіцяв гарантовано укласти угоду про припинення війни в Україні

Трамп пообіцяв гарантовано укласти угоду про припинення війни в Україні

Українська влада приховує кількість загиблих внаслідок війни.

Про це заявив кандидат у президенти США Дональд Трамп.

«Ця війна не мала статися. Але вона сталася. І зараз складніше домовитися, аніж це було на початку. Мільйони людей загинули. І це число лише збільшуватиметься. Кількість смертей буде вищою, ніж люди можуть собі уявити. Якщо подивитися на руйнування будівель по всій Україні, їх кількість буде ще вищою. Вони брешуть, коли називають числа зараз, намагаються зробити їх невеликими. Зруйнували будівлю довжиною у два квартали – це досить великі будівлі. І кажуть, що одна людина отримала незначні поранення. Ні, ні, було вбито багато людей. І в цих будинках є люди, і у них немає жодного шансу. Як тільки вони починають руйнуватися, немає жодного шансу», – сказав Трамп у підкасті Lex Fridman.

Кандидат у президенти вкотре заявив, що у разі обрання його президентом – він гарантовано укладе угоду про припинення війни в Україні. І що за його президентства війни в принципі не сталося б.

«У мене є дуже точний план, як зупинити Україну та Росію. І в мене є певна ідея, можливо, не план, але ідея щодо Китаю… Але я не можу розкрити вам ці плани, бо якщо я розкрию вам ці плани, я не зможу їх використати, вони стануть безуспішними. Адже частина цього полягає в несподіванці, так?», – сказав він.

Поділитись