Трамп назвав перший місяць президентства Байдена гіршим в історії США

Трамп назвав перший місяць президентства Байдена гіршим в історії США

Джо Байден провів найгірший місяць на посаді президента США в сучасній історії країни, заявив 45-й глава Сполучених Штатів Дональд Трамп на своєму першому публічному виступі після закінчення терміну його президентських повноважень на конференції консервативних кіл США.

«Ми всі знали, що адміністрація Байдена буде поганий, але ніхто з нас навіть не уявляв, наскільки погані вони будуть і як далеко вліво вони підуть, він (Байден) ніколи про це не говорив … У Джо Байдена був самий трагічний перший місяць з усіх президентів в сучасній історії (США), це правда», – зазначив республіканець.

На думку Трампа, нова адміністрація вже довела, що вони «проти робочих місць, проти сім’ї, проти кордонів, проти енергетики, проти жінок, проти науки».

«Всього за один короткий місяць ми пішли від« Америка на першому місці »до« Америка на останньому місці», – підкреслив він.

Раніше в ході свого виступу в Орландо Трамп заявив, що «чудовий шлях», який він разом з прихильниками почав чотири роки тому, ще не закінчений. Республіканець висловив упевненість, що демократи «рішуче програють» президентські вибори в 2024 році. Політик знову повторив твердження, що саме він став переможцем президентських перегонів 2020 року.

15 лютого повідомлялося, що Трамп планує відновити участь у політичному житті країни і знову почати спілкуватися з журналістами.

13 лютого сенат США виправдав Трампа в рамках процедури імпічменту. За виправдання проголосували 57 сенаторів, 43 висловилися за те, щоб його засудити. Таким чином, ініціатива імпічменту не набрала необхідних двох третин голосів.

У той же день Трамп пообіцяв незабаром представити своє бачення майбутнього США.

Поділитись