Трамп може вирішити піти на президентські вибори в 2024 році

Трамп може вирішити піти на президентські вибори в 2024 році

Незважаючи на те, що колишній глава Білого дому США Дональд Трамп жодного разу конкретно не заявив про своє бажання взяти участь в наступних президентських перегонах, його соратники висловлюють впевненість, що політик виставить свою кандидатуру.

На таку можливість вказує активність штабу Трампа, стверджує видання Politico, яка проявляється в розміщенні політичної реклами, найчастіше критикує дії нинішньої адміністрації Білого дому.

На це ж може вказувати і більш часта поява самого Трампа в медіапросторі Сполучених Штатів. Крім того, за заявою видання, передвиборний штаб екс-президента приступив до збору коштів.

Дональд Трамп, 45-й президент США, займав головну посаду країни з січня 2017 року по січень 2021 року. На момент вступу на посаду йому було 70 років, якщо ж він вирішить балотуватися в 2024 році йому до моменту виборів буде 78 років, тобто стільки ж, скільки зараз чинному президенту США Джо Байдену, якого нерідко ставлять в провину його похилий вік.

Разом з тим, Трамп досі жодного разу однозначно не висловився про свою участь в президентських виборах в 2024 році, вважаючи за краще обходитися натяками і недомовками, проте в Республіканській партії він був і залишається визнаним лідером.

Поділитись