Той, хто вижив у ДТП у Болгарії, розкрив подробиці аварії

Той, хто вижив у ДТП у Болгарії, розкрив подробиці аварії

Один із тих, хто вижив в аварії з автобусом у Болгарії, розповів прем’єр-міністру Північної Македонії Зорану Заєву, що чув сильний вибух перед ДТП.

Відразу після цього чоловікові та шістьом іншим пасажирам вдалося вискочити через вікна. Про це повідомляє телеканал TB21.

Заєв зазначив, що буде дуже вдячний владі Болгарії, якщо вони розкриють причини інциденту та поділяться цією інформацією.

Якщо їм потрібна допомога, ми готові допомогти із розслідуванням. Зараз найважливіше зрозуміти, як можемо допомогти постраждалим, сказав він.

Раніше автобус, який прямував із Туреччини до Північної Македонії, потрапив у ДТП і спалахнув на автомагістралі «Струму» в Болгарії. За інформацією телеканалу NOVA, інцидент стався близько 03:00, внаслідок пригоди загинули 46 людей, у тому числі 12 дітей. Загалом у момент аварії в автобусі перебували 53 особи.

Глава МВС Болгарії Бойко Рашков повідомив, що всі жертви повинні бути ідентифіковані. Вижити вдалося 17-річній дівчині та шістьом дорослим. Їх доправили до лікарні з опіками. Життя постраждалих перебувають у небезпеці.

Поділитись