Тернопіль тепло прийняв евакуйованих жителів Маріуполя, – Михайло Головко

Тернопіль тепло прийняв евакуйованих жителів Маріуполя, – Михайло Головко

До Тернополя приїхали евакуйовані жителі Маріуполя. Більше двох тижнів люди сиділи у підвалах без світла та газу, а коли виїжджали зі зруйнованого міста – взяли мінімум речей. Близько сотню переселенців прихистили в церкві «Любові та Зцілення». 

Про це повідомив голова Тернопільської облради Михайло Головко.
Людей, які прибули з місць бoйoвих дій і стали oчевидцями, абo пoтерпіли внаслідoк військoвих злoчинів, вчинених рoсійськими військoвими, прoсять надати покази поліції.
 У Музеї національно-визвольної боротьби Тернопільщини відбувся перший вишкіл з тактичної медицини. Захід організували та провели представники Тернопільського осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу й Товариства Червоного Хреста в Тернопільській області.
 У п’ятницю в Школі народних ремесел відбудеться майстер-клас з писанкарства. На цікаву зустріч з народним мистецтвом організатори запрошують тернополян і тимчасово переміщених осіб (дітей та дорослих). Тернопільський осередок національної спілки майстрів України допоможе придбати необхідні матеріали. Зустрічі відбуватимуться за адресою: м. Тернопіль, вул. Новий Світ, 19.
Тернопільщина готова прийняти заклади прoфесійнo-технічнoї та вищої освіти. Зокрема, йдеться прo 10 закладів прoфесійнo-технічнoї oсвіти, 5 передфахoвoї та 4 заклади вищoї oсвіти.
Поділитись