Тарифи на теплоенергію для черкащан буде знижено

Тарифи на теплоенергію для черкащан буде знижено

Стало відомо, що за дорученням міського голови Черкас Анатолія Бондаренка фахівцями КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» було проведено роботу над корегуванням тарифів на теплоенергію.

Як йдеться на офіційному порталі міськради,  з 2020 року черкащани отримають платіжки за теплоенергію зменшені на 40-150 грн.

“Майже рік спеціалісти КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» працювали над детальними розрахунками, що стосувались кожної одиниці обладнання, проводили відкриті обговорення проекту тарифів, і 25 листопада 2019 р. звернулись до Національної комісії з регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг. Згоди дійшли не одразу, проте шляхом важких переговорів врешті-решт досягли компромісу і на сьогоднішньому засіданні НКРЕКП було ухвалено наш тарифний проект. Ми робили і будемо робити все від нас залежне, щоб тарифи на теплову енергію були адекватні. У порівнянні із попередніми розмірами тарифів відбулось їх зниження, і вже після Нового року черкащани отримають оновлені платіжки. Сподіваюсь, що це дозволить людям відчути хоча б невелике полегшення фінансового навантаження на бюджети їхніх родин”, – повідомив Анатолій Бондаренко.

Поділитись