Стрільба у Херсоні: поліцейські встановили причетних осіб

Стрільба у Херсоні: поліцейські встановили причетних осіб

У Херсоні поліцейські встановили причетних до стрілянини осіб. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

За допомогою системи відеоспостереження «Безпечне місто» поліцейські встановили, що двоє чоловіків під час святкування здійснили декілька пострілів вгору зі зброї, схожої на травматичну. На правопорушників складені адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

“Вчора в одній із соціальних мереж з’явилась інформація про те, що біля Херсонського обласного академічного музикально-драматичного театру невідомі особи стріляли в повітря з невідомого предмета, після чого сіли в джип чорного кольору та поїхали у невідомому напрямку. Вказане повідомлення було зареєстровано в журналі Єдиного обліку. На місці події поліцейські виявили 6 гільз, які вилучені та направлені на дослідження”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські опитали можливих свідків події та з’ясували, що близько 18.00 перехожі чули постріли. Поліцейські переглянули камери відеоспостереження «Безпечне місто» і встановили, що компанія із 7 громадян святкувала подію, під час якої двоє чоловіків здійснили декілька пострілів вгору зі зброї, схожої на травматичну. В результаті стрілянини ніхто не постраждав. На правопорушників складені адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

Крім того, відносно вказаних громадян вирішується питання щодо анулювання дозволів на носіння, перевезення і використання травматичної зброї.

Перевірка триває.

 

Поділитись