Стало відомо, про що говорили Путін і Трамп в Осаці

Стало відомо, про що говорили Путін і Трамп в Осаці

Президент Росії Володимир Путін розповів про зміст розмови з главою Білого дому Дональдом Трампом на саміті G20 в Осаці.

Путін повідомив, що президент США підняв тему затриманих в Росії українських моряків. Це питання було одним із пріоритетних в бесідах з ним на саміті.

“Ця тема піднімалася. Вже не пам’ятаю, на обіді або в ході нашої зустрічі, але, у всякому разі, президент США зробив цю тему одним із пріоритетних під час нашого спілкування”, – заявив Путін журналістам.

Він підкреслив, що по цій темі “рішення поки немає, йде судовий розгляд, потрібно дочекатися результатів, а потім вирішувати”. “Але головне, щоб (це) не було в рамках передвиборної кампанії на Україні, щоб ці процеси не були пов’язані з внутрішньополітичної української порядком”, – додав російський президент.

Президент Росії повідомив також, що в бесіді з Трампом обговорювалася тема звинувачень на адресу Росії у втручанні в вибори США та питання ситуації у Венесуелі.

Ще однією темою переговорів стало питання перспектив продовження договору між Російською Федерацією і Сполученими Штатами Америки про заходи щодо подальшого скорочення і обмеження стратегічних наступальних озброєнь. За словами глави російської держави, з цього приводу відбудуться консультації.

Фото ТАСС.

Поділитись