Стало відомо про розвиток справи MH17 за участю Росії

Стало відомо про розвиток справи MH17 за участю Росії

Посол Австралії в Росії Грейм Міхан розповів про позитивну тенденцію в дискусії між його країною, Росією та Нідерландами у справі про катастрофу малайзійського «Боїнга» над Донбасом.

«Ми провели зустрічі, і сподіваємося, що цей процес буде продовжений», – сказав дипломат. Він додав, що така зустріч також пройде в грудні 2019 року. За його словами, Австралія дуже рада позитивному розвитку дискусії.

Раніше в листопаді Спільна слідча група звернулася до свідків, які мають у своєму розпорядженні будь-які дані про катастрофу «Боїнга». Слідство хоче з’ясувати, чи була зв’язок між самопроголошеною Донецької Народною Республікою і високопоставленими російськими чиновниками.

«Боїнг-777» авіакомпанії Malaysia Airlines, що летів рейсом MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився в Донецькій області 17 липня 2014 року. На борту знаходилися 298 чоловік, всі вони загинули. Міжнародна слідча група за підсумками розслідування назвала імена чотирьох обвинувачених у справі про катастрофу «Боїнга». За версією слідства, вони мають відношення до переміщення з Росії комплексу «Бук», з якого був збитий лайнер.

Поділитись