Стало відомо про нечистоти, що ллються на голови відпочивальникам в Криму

Стало відомо про нечистоти, що ллються на голови відпочивальникам в Криму

Росіянка, яка провела відпустку в Криму, розповіла про нечистоти, «що ллються на голови відпочивальникам» на морі.

Знімками, зробленими в якості доказів її спостереженнями, вона поділилася у соцмережах.

Так, автор блогу стверджує, що Крим став всеросійською каналізацією, оскільки багато пляжів, на яких відпочивають люди, сильно забруднені. В першу чергу, вона виділила пляж Мармуровий в Балаклаві, де купання заборонено, незважаючи на те, що він входить в топ-5 кращих місць регіону.

«Причина заборони ніде не озвучена, але якщо поцікавитися у адміністрації, то почуєте розмите формулювання” вода не відповідає санітарно-епідеміологічним нормам”. Насправді недалеко від пляжу йде відкритий скидання стічних вод!» – уточнила вона, додавши, що хоча всім відомо про це, люди все одно продовжують купатися в морі.

«Якщо підпливти під Генуезьку вежу, то можна просто задихнутися від дикої смороду! Саме там розташовується труба міської каналізації. Пробита вона вже давно, вода витікає недалеко від місцевих пляжів не один десяток років», – пояснила жінка.

Також вона згадала невелике озеро в Поповці, яке утворилося після того, як кілька готелів стали скидати в очисний колектор стічні води в великих обсягах, через що він переповнився. «Туристи думають, що це морська вода якось розбавилася з сіллю, і вийшла лікувальна грязь і озеро. Вони мажуть цим брудом і йдуть задоволені на море. Страшно уявити, що в дійсності вони мажуть на себе», – розповіла мандрівниця.

Блогерша уточнила, що проблеми зі зливом відходів також є в селищі Відрадному під Ялтою і на пляжі в Севастополі.

Поділитись