Стали відомі подробиці конфлікту Зеленського і Кличко

Стали відомі подробиці конфлікту Зеленського і Кличко

Президент України Володимир Зеленський може зняти мера Києва Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації, призначивши замість нього свою людину.


Джерело в оточенні Кличка розповіло, що одного разу той обговорював з керівником Офісу президента Андрієм Богданом ротацію районних керівників адміністрацій в Києві, але в підсумку їх звільнення пройшло без відома мера української столиці, передає “Українська правда”. Надалі Богдан попереджав Кличка про його можливе зміщення з посади голови КМДА.

Відзначається, що “Богдан йому шість разів повторив, що згідно із законом всі глави адміністрацій складають свої повноваження перед новим президентом”, але президент має можливість “перепризначити керівника, якщо він ефективний”.

“Тому Кличко сказали: “У тебе є часу пару місяців, покажи результати роботи, позбудься від своїх дружків-корупціонерів і можемо працювати далі”.

В даний момент в команді Зеленського є дві людини, які готові замінити Кличко на посаді глави адміністрації: це генеральний директор холдингу “1 + 1 media” Олександр Ткаченко і бізнесмен Андрій Холодов.

Фото РИА Новости.

Поділитись