Співробітник Букінгемського палацу заразився новим вірусом COVID-19

Співробітник Букінгемського палацу заразився новим вірусом COVID-19

За даними The Sun, захворювання було виявлено у нього ще до того, як палац покинули королева Великобританії Єлизавета II та її чоловік герцог Единбурзький Філіп.

Один із співробітників Букінгемського палацу заразився коронавірусом нового виду. При цьому, як повідомила газета The Sun, захворювання було виявлено у нього ще до того, як палац покинули королева Великобританії Єлизавета II та її чоловік герцог Единбурзький Філіп.

“Один з працівників здав опинився позитивним аналіз на коронавірус до того, як королева переїхала до Віндзорського замку. У палаці більше 500 співробітників. Інформації про те, яку посаду займав інфікований і чи міг він контактувати з Її Величністю і іншими членами королівської сім’ї, поки немає.

Прес-служба палацу відмовила виданню в коментарях, підкресливши лише, що там “вжито всіх необхідних заходів для охорони здоров’я працівників”.

На цьому тижні з міркувань безпеки 93-річна Єлизавета II разом з чоловіком – 98-річним принцом Філіпом – переїхала з Лондона в заміську резиденцію в Віндзорському замку. 19 березня Її Величність розповсюдила заяву, в якому звернула увагу на важливість виконання рекомендацій уряду і зведення до мінімуму контактів з оточуючими “заради блага суспільства”. Через поважний вік королева і її чоловік входять в групу ризику.

Поділитись