Серед керівництва Київської області спалах коронавірусу

Серед керівництва Київської області спалах коронавірусу

У Київській обласній державній адміністрації двоє співробітників захворіли на коронавірус COVID-19. Про це повідомляє прес-служба Київської облдержадміністрації у Facebook в середу, 5 серпня.

“Київський обласний лабораторний центр підтвердив вчора вдень наявність коронавірусу у двох заступників голови КОДА. Було оперативно виявлено коло контактних осіб. Ввечері їм зроблено ПЛР-тести. Серед них нових випадків коронавірусу не виявили”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомив голова КОДА Василь Володін, Київська облдержадміністрація працює в штатному режимі із дотриманням усіх санітарних норм.

“Посадові обов’язки захворілих заступників тимчасово перебрали на себе їхні колеги. Тож всі процеси в області під контролем. Зичу всім здоров’я та вкотре прошу дотримуватися правил карантину”, – зазначив Володін.

Нагадаємо, що за минулу добу в Україні виявили рекордну кількість нових заражень на COVID-19 – 1271. Загалом з початку пандемії підтверджено 75 490 випадків захворювання, з них 1788 летальних, 41 527 пацієнтів одужало.

Поділитись