Саакашвілі розповів про відвідування нічних клубів з Трампом

Саакашвілі розповів про відвідування нічних клубів з Трампом

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі розповів про те, як його в період управління країною відвідували американські діячі.

Зокрема, він заявив, що ходив по нічним клубам з Дональдом Трампом, який тоді ще не був американським лідером. Про це політик розповів Дмитру Гордону в передачі на YouTube-каналі журналіста.

За його словами, такі знамениті американці як Хіларі Клінтон, Дональд Трамп і Джон Маккейн любили відвідувати Грузію. Останній, як стверджує Саакашвілі, був там десять разів. «Трамп був, ми з ним ходили пішки, і я його возив на своєму електромобілі до сьомої ранку. У двох нічних клубах ми були. І по фонтанам стрибали», – згадав колишній грузинський лідер.

Також, як розповів Саакашвілі, до нього приїжджав Борис Березовський і просив організувати весілля. Однак дівчина з нього втекла, заявивши, що нічого не буде робити без своїх батьків з Поволжя.

В ефірі тієї ж передачі нинішній глава Національної ради реформ України передрік країні голод. За його словами, Україна знаходиться на межі економічної катастрофи. Він додав, що громадянам країни не вдасться підробити в Європі – вакансії для українців, на думку Саакашвілі, з’являться там в останню чергу.

Поділитись