Російські військові відмовляються воювати в Україні

Російські військові відмовляються воювати в Україні

У підрозділах військ Росії наростає невдоволення участю у бойових діях.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Повідомляється, що росіяни дедалі частіше відмовляються від виконання наказів проводити активні наступальні дії на території України.

Декілька підрозділів 70-го гвардійського мотострілецького полку вже відкрито відмовилися брати участь у війні і зажадали повернути їх у місця постійної дислокації. Командири частин усіляко намагаються приховати факти непокори. Найбільш активних військовослужбовців, які вимагають повернення на територію Росії, сподіваючись на їхню швидку загибель, відправили на найнебезпечнішу ділянку фронту», — йдеться у повідомленні розвідки.

ГУР повідомляє, що для виявлення та нейтралізації ініціаторів відмови від участі у війні, у відділі ФСБ 58-ї загальновійськової армії вирішили впровадити до підрозділів 70-го полку своїх позаштатних агентів та інформаторів.

70-й гвардійський мотострілецький полк 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії південного військового округу (в/ч 71718) базується в м. Шалі, Чеченська республіка.

«Нагадуємо, що всіх військових злочинців буде викрито і за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності», — зазначають у ГУР.

Поділитись