Росіяни завдали масованого удару ракетами та безпілотниками по Україні

Росіяни завдали масованого удару ракетами та безпілотниками по Україні

У ніч на 22 червня 2024 року росіяни завдали масованого удару ракетами та безпілотниками по Україні.

Вибухи пролунали у Луцьку Волинської області, Вінницької та Івано-Франківської області, а також біля Стрия Львівської області.

У Стрию після вибуху спостерігаються перебої з електропостачанням, повідомляють місцеві паблики.

Міненерго заявляє, що армія РФ завдала удару по енергетичній інфраструктурі. Атаковані об’єкти оператора системи передачі у південному та західному регіонах. На одному з об’єктів внаслідок обстрілу постраждали два енергетики, їх госпіталізували.

На об’єктах пошкоджено обладнання. При обстрілі відключалася повітряна лінія електропередачі у східному регіоні, що призвело до зниження навантаження на об’єкті, що генерує.

Голова Львівської ОВА Козицький заявив, що армія РФ завдала ракетного удару по об’єкту критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області, виникла пожежа.

«Ворог завдав ракетного удару по об’єкту критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Виникла пожежа. На місці вже працюють вогнеборці. Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило. Про масштаби руйнувань – згодом. Пожежу вдалося загасити. Залучали 67 вогнеборців та 12 одиниць спецтехніки. У межах своєї зони відповідальності воїни ПвК «Захід» збили 7 із 10 крилатих ракет ворога. Частину з них і над Львівщиною», – повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

На місці вже працюють пожежники. Станом на даний момент інформації про постраждалих не надходило.

Поділитись