Росія вчергове атакувала Донеччину: є загибла та поранені

Росія вчергове атакувала Донеччину: є загибла та поранені

Російські окупанти завдали масованих обстрілів по чотирьох районах Донецької області. Одна людина загинула, 6 отримали поранення.

Як зазначають в донецькій обласній прокуратурі, окупанти завдавали ударів по населених пунктах у Бахмутському, Волноваському, Краматорському та Покровському районах.

Зранку армія держави-агресора з артилерії обстріляла міста Часів Яр. 64-річна місцева жителька отримала осколкове поранення та перелом кісток. Її ушпиталили у важкому стані.

Також під артилерійський обстріл потрапив Мирноград. Травмовано 49-річного чоловіка. Під ударом російського РСЗВ «Град» опинилося селище Велика Новосілка. Внаслідок обстрілу травмовано 47-го чоловіка.

Крім того, окупанти атакували с. Іванопілля, ймовірно, зі ствольної артилерії. Неподалік від епіцентру вибуху опинилась 74-річна пенсіонерка, яка їхала на велосипеді за водою. Вона загинула на місці.

У с. Плещіївка мінно-вибухову травму отримав 44-річний чоловік, котрий працював у себе на городі. Також окупанти скинули авіабомби по приватному сектору селища Ясна Поляна. Травмовані двоє жінок 27 та 70 років.

Поділитись