Ракетна атака по цивільній інфраструктурі України обернеться катастрофою для РФ

Ракетна атака по цивільній інфраструктурі України обернеться катастрофою для РФ

Сьогоднішня масова ракетна атака по цивільній інфраструктурі України обернеться катастрофою для РФ.

А якщо вирішить випустити ракету з ядерною боєголовкою – це загрожує військовою поразкою і колапсом. Всім зрозуміло, що ракет у бункерного залишилося не так вже й багато. І те, що відбувається зараз – це передсмертна агонія.

Сьогодні путін проведе нараду з членами Радбезу, де мають бути запропоновані два пункти: як росія «відповідатиме» за Кримський міст та новий формат «спецоперації». Рада безпеки, швидше за все, оголосить Україну країною-терористом, перекваліфікує «спецоперацію» на «контртерористичну» (цим виправдовуватимуть удари по критичній інфраструктурі та «центрам прийняття рішень»). А потім можуть спокійнісінько запропонувати використати і ядерку.

Йому дуже хочеться залякати Україну та Захід, щоб ми погодилися на переговори (звісно, ​​на його умовах). Ось тільки дідусь прорахувався. Обстрілюючи житлову інфраструктуру та цивільні об’єкти України, РФ можуть обґрунтовано визнати країною-спонсором тероризму! Тим більше, що лише вчора до конгресу США внесли законопроекти про визнання рішення таким і про визнання дій рішення в Україні – геноцидом. Так от, як думаєте, за що проголосують конгресмени після сьогоднішнього обстрілу?

Отже, виходить, що путін своїми руками привів Росію до катастрофи. Перше – з терористами жодних переговорів не ведуть. Друге – буде ядерний удар по Україні – у відповідь полетять потужні ядерні удари по Росії. Третє – путін усе розуміє, тому ядеркою лише лякає. А очі росіян потихеньку розплющуються. Плюс до того, що всередині Росії вже готується путч.

Поділитись