Правоохоронці викрили на хабарі посадовця міграційної служби

Правоохоронці викрили на хабарі посадовця міграційної служби

У Києві правоохоронці викрили на хабарі посадовця Центрального міжрегіонального управління міграційної служби.

“Головний спеціаліст районного відділу Центрального міжрегіонального управління ДМС України столичного регіону налагодила механізм отримання хабарів з громадян за прискорення видачі закордонних біометричних паспортів”, – повідомили у пресцентрі Служби безпеки України.

Як передає “УНН”, оперативники спецслужби викрили чиновницю на одержанні неправомірної вигоди від декількох “клієнтів”. Встановлено, що вона отримувала гроші частинами. Аванс становив половину суми, а решту віддавали після виготовлення і передачі паспортів.

Правоохоронці затримали чиновницю на робочому місці під час одержання другої частини чергової неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів США. Кількома днями раніше СБУ задокументувала отримання першої частини грошей за прискорення видачі шести документів для виїзду за кордон.

Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмисниці підозри у скоєнні злочину за ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове слідство.

Поділитись