Порошенко дав додаткові свідчення у справі про продаж заводу в Києві

Порошенко дав додаткові свідчення у справі про продаж заводу в Києві

Екс-президент України Петро Порошенко дав додаткові свідчення у справі про продаж заводу в Києві.

Після виходу з будівлі ДБР невідомі закидали його яйцями. Петро Порошенко під час допиту у справі про можливе ухилення від сплати податків при придбанні телеканалу “Прямий” дав також додаткові свідчення у справі про продаж заводу “Кузня на Рибальському”, повідомив адвокат колишнього глави держави Ігор Головань.

Порошенко в понеділок прибув в ДБР на допит, який тривав майже три години. “Там (у справі про можливе ухилення від сплати податків при придбанні телеканалу “Прямий”) взагалі не було про що розмовляти. Свідок Порошенко, на скільки міг, дав вичерпні відповіді, чи влаштують вони слідчого, ми побачимо”, – сказав Головань. Крім того, за словами адвоката, Порошенко під час допиту дав додаткові відповіді по справі продажу заводу “Кузня на Рибальському”.

“Сьогодні ми перевиконали план, оскільки там були ще питання про “Кузню на Рибальському”. Ми принесли додаткові відповіді, оскільки іноді треба щось пригадати, іноді перевірити, і ми сьогодні принесли ще у цій справі наші відповіді і допросилися додатково”, – зазначив Головань.

Нагадаємо, ДБР розслідує 11 кримінальних справ проти екс-президента та інших високопосадовців.

Фото РИА Новости.

Поділитись