Помічник Кадирова прокоментував затримання високопоставлених чиновників

Помічник Кадирова прокоментував затримання високопоставлених чиновників

Помічник глави Чечні по ЗМІ Ахмед Дудаєв закликав не шукати “загадковий підтекст” в повідомленнях про кадрові зміни, зроблені керівництвом республіки.

Напередодні “Нова газета” з посиланням на джерело повідомила, що в Чечні звільняють і затримують чиновників з оточення глави республіки Рамзана Кадирова. Зокрема, як пише газета, в числі перших затримали колишнього мера Аргуна Ібрагіма Темірбаєва.

“У Чеченській Республіці керівництво не може ні звільнити, ні призначити, ні провести рокіровку серед чиновників. Обов’язково знайдуться аналітики, які починають шукати в цьому загадковий підтекст, провокацію. Все це заради підвищення своїх рейтингів”, – заявив Дудаєв. Він нагадав, що “Чечня – це звичайний регіон, де так само, як в будь-якому іншому регіоні”, чиновники знімаються і призначаються.

Раніше Telegram-канал “СКФО Telegraph” написав, що в Чечні нібито сталася спроба замаху на Кадирова. У числі можливих учасників називали в тому числі Темірбаєва, заступника голови МВС по Чечні Апті Алаудінова. Алаудін цю інформацію спростував, заявивши публічно про намір судитися з авторами повідомлень про його участь у змові проти Кадирова.

Дудаєв раніше порадив авторам чуток про замах на главу Чечні не складати “теорії про замах і отруєння”, а зайнятися більш важливими проблемами.

Фото РИА Новости.

Поділитись