Поліція Сумщини викрила групу наркодилерів

Поліція Сумщини викрила групу наркодилерів

В Сумах працівники Управління протидії наркозлочинності спільно з детективами Слідчого управління ГУНП при силовій підтримці КОРДівців та під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області задокументували протиправну діяльність групи осіб, які займалися збутом наркотичних та психотропних речовин.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області, група складалася з трьох осіб. Організатор – 41-річний сумчанин, залучив до збуту дурман-зілля своїх знайомих, які виконували ролі фасувальників, збувачів та адміністратора інтернет-магазину.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки, під час яких вилучили близько 300 грам кристалічної речовини, схожої на PVP чи «альфа-сіль», 10 грам подрібленої сировини, схожої на канабіс, електронні ваги, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, матеріали для пакування, «чорну бухгалтерію» та банківські картки. Водночас частина речовини вже була розфасована для «закладок». Також поліцейські вилучили три предмети, схожі на пістолети та набої до них.

На даний час трьох наркоділків затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їм вже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів і психотропних речовин) КК України. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів.

Всі вилучені речовини направлені на експертне дослідження.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись