Поліцейські затримали чоловіка, який намагався підірвати будинок

Поліцейські затримали чоловіка, який намагався підірвати будинок

Столичні поліцейські затримали чоловіка, який намагався підірвати будинок. Внаслідок події ніхто не постраждав. 

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його син погрожує підірвати будинок, напустивши у квартирі газу. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, рятувальники та аварійна бригада «Київгазу».

Квартира розташована на третьому поверсі багатоповерхівки. З квартир будинку поліцейські негайно евакуювали усіх мешканців, а саме приміщення працівники профільних служб відключили від енерго- та газопостачання.

У подальшому працівники поліції встановили, що син заявника на кухні квартири відкрив всі газові конфорки. Однак, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, правопорушник, 1978 року народження, пояснити свої дії чітко не зміг.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції для з’ясування всіх обставин події.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва,  за даним фактом слідчий відділ Дніпровського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (Замах на умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Поділитись